Tuesday, January 18, 2011

Cooking lagie ;-)

biggrin tayang gambo masak lagi .. adehh korang jgn terliur yer .. dah kata husbandku itu tak sihat .. kami tak kemana-mana ... sudahnya asyik la penuh dgn aktiviti mengasapkan dapur .. menu sempoi jer .. tiba-tiba rasa nak bertukar mood dari menu biasa .. cool saja jer aku tukar menu .. masak nasi minyak, mix acar jelatah & kurma ayam ... main campak2 jer masak nasi nih .. aku main hentam jer guna resepi nasi ayam .. pastu diubah sikit2 .. asal ada rasa mcm nasi minyak kira jadilah mrgreen .. mula2 plan nak masak ayam mask merah ..tp cancel .. kesian memikirkan hero2 kecik tue mrgreen ... cuma satu jer aku rasa x complete adalah takder gandingan papadom .. aku x sempat nak beli .. lupa la heh..heh .. heh .. korang layan jelah gmbr menu dapur berasap aku nih yer lol

4 comments:

Fiza's said...

sedapnya tengok kurma tue .. nyummy

nifalnin... said...

huhuhuu.. tibe2 je aku teringat kat penang... teringin nak mkn nasi beriani...

~ana~ said...

nyum nyum nyum..sedap nya menu akak ni...:)

mama_umar_maryam said...

kurma tu fevret anak2 zt tau..tgk nasik minyak diana,tingat kt nasik ayam x jadik zt,blasah je la labuuu,hahahah