Monday, January 31, 2011

Happy Monday ;-)

my most favorites cekak wink

biggrin Salam Isnin .. Happy Monday semua ... mcm mana cuti weekend korang .. weekend ni kami ke jemputan 2 kenduri .. satu is hubby bestfren Joe di N9.. ahad tu pulak one of my ofismates di Sijangkang ... dlm msa yg sama aku habiskan masa at my family home smile... rata-rata kt semua tempat hujan memanjang kan .. samalah dgn tmpt aku nih ... awal2 pagi kuar ke ofis mcm biasa jalan agak jem .. mood isnin ni aku saja nak tayang muka tuan rumah serba hijau hari ni mrgreen ..oh yer nak citer add on imej sempena tahun baru ni adalah aku letak extra hiasan cekak at my tudung cool .. ada jugak few blogger yg aku tgk dah bergaya gini .. nmpk comel dengan cekak dorg tue ... now aku ada almost 5 pcs cekak pelbagai bentuk .. aku beli murah jer cekak2 tue ... pernah sekali tue aku masuk ke butik Evita Peron yg femes tue .. sekali amik kau ... mcm nak pengsan tgk harga cekak dia .. satu cekak jer harga dah ratus-ratus ...hu..hu.hu.. telan air liur je eek .... cekak aku ni campur-campur ... beli kt flee market dan pasar malam ... dlm RM5-RM19 ... nanti bila free aku buat entry khas psl koleksi cekak aku yer lol

muka tuan rumah mrgreen

4 comments:

Madam Sooyaree said...

Cantik cekak dia :D

~ana~ said...

nice cekak la kak...:)

happy monday kak..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

madam Sooyaree > TQ dear ;-)

ana > TQ ana .. happy monday to u too ;-)

Kancilbiru said...

oh cekak...ingatkan macam brooch tu..