Monday, February 14, 2011

Layang-layang@ Alam Impian Park ;-)

biggrin kisah semalam petang .. otw kami balik dari rumah my family kat Jenjarom .. kami lalu kat jalan pintas Alam Impian Shah Alam .. sekali tgk kat area taman rekreasi belah kiri tue berderet penuh kete dgn org main layang-layang, jogging, picnic, main skate board , etc lol... 2 minggu lps lalu x der apa2 aktiviti pun berlaku .. rasanyer baru jer starts kot aktiviti riadah kt situ .. kesudahannya kami pun sama2 terjebak mrgreen.. hubby berenti sat kt itu .. layan adam main kites rainbow .. bagi aidil pegang kites tu sekejap .. dah beli satu jer kan .. adam & aidil yg plg excited .. al-maklum budak-budak kan .. yg kelakarnyer aidil panggil kites tue "bird" .. he..he.. he.. sebab dia nmpk salah satu kites tue rupa burung helang mrgreen .. kagum dgn abg yg jual layang-layang tue .. coz dia sorg jer yg meniaga jual benda alah nih ... untung ler .. yg bagus siap dia bg free kites kalau layang2 yg korg baru beli tue putus ker .. koyak ker .. kira warranty time beli hr yg sama ler .. puas hati main layang2 nih .. coz boleh simpan & main balik bila2 masa nantie kan .. bkn mcm kites jenis lama yg plastik mudah koyak tue cool
mrgreen muka aidil yg kagum & teruja mrgreen

4 comments:

lia said...

teringat zaman budak2, aku wat sendiri dgn surat khabar kui3

as a.k.a axa87 said...

diana, nak jemput datang rumah hari ahad ni 20 Februari 2011, pukul 12-3 petang. Saya dan family buat kenduri aqiqah Asyif dan birthday dia yang pertama. Datang la bawak anak2...lama tak jumpa

~ana~ said...

seronok kan tgk anak2 happy..:)

shima said...

nurul..skrg kami main layang layang kat pantai remis je..ehhe sng skit naik layang layang nya