Tuesday, March 29, 2011

Away to SMK Pasir Gudang

cool Starts 31st Mac-3 April 2011 .. I will be away for Program Ilmu Mengubah Destini @SMK Pasir Gudang ... makanya ...tinggallah my hero & buah hati tiga orang itu selama 4 hari ..hu..hu..hu cry.. aku bertolak hari jumaat ini dan akan stay di Hotel Selesa ... that's why tuan rumah keep busy bee settlekan keje2 ofis disamping itu busy synchronize and finalize my emcee skrip ... masa majlis kemuncak nanti I will be the emcee of the day .. 1st time jd emcee event ada Menteri > Menteri pengajian Tinggi M'sia yer .. dlm hati ... nebes ada ... excited pun ada mrgreen .. korang doakan majlis yg dirancang itu akan berjalan lancar & kami AJK program ini selamat pergi dan selamat pulang wink to my hero tiga org itu ... be good ... jgn notti2 yer wink
msg to my dear hubby :- Take care dua hero kecik ini baik2 yer wink

7 comments:

lia said...

aku pon kena ke pasir gudang... 31 mac - 1 april.... satu malam tanpa bintang tnpa hero2 aku hu3...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lia > wah sama destinasi ler kita berdua ..stay kt mana lia??

~ana~ said...

ala sedih nya kena berpisah la plak dgn hero2 tu...xpe la..mencr rezeki utk keluarga kan..bkn pergi berjoli2..heh3x...

Ayu Nizam said...

hai nyah... dah besar bakal menantu i... btw, i dah selamat bersalin baby boy 2.2.11 lepas tau.

-ayumie`

bOnda said...

whOaaa...
lama gilak bOnda tak jejak PG nih
dulu jaman stadi, hujung bulan selalu balik umah makcik kat sana
rindunyeeeeee

btw, gOod luck diana!
;)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

demi kerjaya kan diana...nak tak nak kene gak tinggal2kan anak n suami...
kalau fiza ni kompom da nangis2..hehhe

Kancilbiru said...

wow kelassss...jangan lupa ambik gambar banyak2..:)