Thursday, March 31, 2011

Check in ;-)

cool Fuh .. panasnyer rasa .. baru lps balik pejabat pos .. mujur dlm UiTM ada pejabat ofis untuk kemudahan semua pihak ... tak payah nak keluar ke pejabat pos kat luar tue ... aku beratur panjang jugak tadi sebab satu kaunter jer bukak .. tak lama beratur .. kaunter ke-dua pun operasi ... so cepat ler urusan settle tadi ... aku nie baru ler berkesempatan nak mengupdate buku ASB diri sendiri & Adam .. baru perasan Aidil masih takder buku ASB Didik ... sebelum nie masuk kat buku abangnya jer ... hrmmm rolleyes... sempat ambk borang .. next week la htr balik apply buku ASB Aidil tue .. pada aku ... kebaikan simpanan kt ASB adalah .. duit lambat nak keluar gitu jer .. selamat sket compare dgn saving kat bank .. asal emergency main cucuk jer kad ATM .. cuma satu la .. kena disiplin .. konsisten .. even RM10 or RM50 jer simpanan sebulan kat ASB .. pada aku dah cukup besar ertinya mrgreen pesanan pada diri sendiri : sikit-sikit .. lama-lama jadi bukit lol

7 comments:

SyaNa said...

setuju..
aku skrg ni kalo nk simpan duit yg xmo usik, letak kt buku iman
sbb bile da masuk kan, xsmp ati nk korek duit anak
hahaa

*eh bleh sms aku no ko??
ade benda nk tanya..tq

Kancilbiru said...

betul tu...sikit2 lama2 jadi bukit..yang penting jangan korek pastu..ekekee

I'm SuperMommy!!! said...

suka dua buku ni. hihi

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

syana > aku ada no ko ..nanti aku miscall jap lg ..

niza > betul tue ..

super mommy > ;-)

lia said...

owhhh utk dak kecik ada asb didik ek? aku nak wat gak la, thanks sbb share...

* aku x jd p pasir gudang, ada menda lain kena wat kat opis... legaaa

mama_umar_maryam said...

btol2..klu asb nih, nk kuor kan kene tunggu..nk masukkan kene tgu..hahahah

nifalnin... said...

ish... baru tau ade asb didik nih... selama ni simpan kat tabung haji jer.. x per la kan.. yg satu tu blh simpan pi haji.. yg satu lg nanti utk pendidikan anak2 plak... huhuhu...


thanks diana for the info.