Wednesday, March 9, 2011

- Don't Disturb Me -

klik image for larger view

evil sorry yer kawan2 ... tiba2 bikin panas .... aku tak tau apa masalah si "Guest" yg tiba-tiba meninggalkan komen sedemikian rupa kt my shoutmix@chat area ... I already check IP address insan "Guest" itu dan know what????.... Guest itu datang dari IP address UiTM sendiri .. please lah to "Guest" .. aku tak pernah kacau hidup kau .. aku pernah kutuk2 kau ker .. blog nie blog personal aku ... sepanjang aku berblog ... aku tak pernah kacau@komen yg bukan2 tentang "Guest" tersebut atau sesiapa pun .... Pesanan Khas kepada pemilik IP address 210.48.147.2 I know who you are .. aku dah cek dgn PSMB UiTM regarding IP address tue = Just leave my blog .. don't you ever disturbing my life!!!!! evil

11 comments:

Ibu Ajeem said...

Bersabo yea......tu jenis jin yang suka hasad dengki kat org lain...tak boleh tgk org lain lebih....pesan kat guest tu, jgn amik phd free...yg takde tauliah..g la elok2 belajaq amik phd yg bertauliah.....sabo ye ... ibu ajeem menyokong penuh...

lia said...

giler org tu... ko lawa sgt tu yg dia gelabah komen semacam tu

syariza09 said...

kurang ajaq betoi org tu.
Sy yg baca pon rasa marah, naper arr dengki sgt

Kancilbiru said...

ee jahat betul..buruk akhlak kan...? sabar jer la diana. zaman sekarang ni nak kutip pahala sangat senang, cthnya macam ni lah...:)

jeles la tu...:P

SyaNa said...

sabau je la..kalo dia buat lagi, ko canang jek besar2 nama dia..kasi malu sket

Afne said...

ishhh.. ada gak manusia mcm ni yea. nk komen lawa ke tak lawa ke tak blh ke ckp elok2 dgn empunya badan.

ignore je la guest tu diana. bkn dia bg duit belui skaf pn hehe

Fiza's said...

ada jugak manusia yg x senang tgk org senang.. pelik kan.. biar jer la... kalau layan, kita yg x senang eheee

nifalnin... said...

wahhhh... kemahen sedap mulut dok ngate org... dia x tau ke klu dia kutuk ko makne nye dia kutu kejadian ALLAH jugak...

mama_umar_maryam said...

'pandai' sgt org nih,baling batu sorok tangan,buat malu jek org dah tau sape die

mar!ahaf!z said...

GILER KEJI!
serahkan pada Allah saja diana.. kita tak mampu nak buat apa pada org cenggini..
well, buruk fizikal takpe, jangan buruk hati dan perangai!

as a.k.a axa87 said...

sabar je lah diana. Dia bukan saja berdosa mengutuk u, tapi dia juga berdosa kerana mengutuk ciptaan Allah. Kasihan.. moga orang begini diberi petunjuk dan hidayah...