Wednesday, April 6, 2011

Splash Time ;-)

lol yeeehaaaa ... haaa ambik kau ... bagak punya pool di parking tengah-tengah rumah eek.. angan2 nak pasang real swimming pool kat rumah .. tp tak mampu .. hanya mampu pool pam angin gini jer .. puas la budak2 dua org nie berendam bagai nak rak ... me & hubby pun ada tumpang bermandi-manda .. tapi off pictures.. segannn redface .. sesi splash time nie hanya diadakan diwaktu hari cuti sahaja .. sebabnya ada pengawasan org dewasa .. hari biasa .. pool tue kami simpan kat tepi jer surprised.. kisahnya dari dulu aku dok nak beli pool nieh .. lagi pula dari dulu aku dah janji dgn yana & nisa sepupu adam ... dulu time kami stay kat kondo .. asal dorg dtg rumah sure dorg akan berendam dlm pool kat kondo tue ... bila aku survey2 pool nie jer mahai bebenor .. harga kat Toy's R us lagi ler .. ratus2 dlm Rm200-Rm300 tgk size besar mana confused .. alih2 baru nie ... aku jumpa time sales kat Tesco .. cuma rm159.90 .. luasnya 120 x 72 x 22 ...kalau budak kecik dlm 5 orang boleh masuk dlm nieh .. cuma bab nak pam angin dlm tue yg agak berat sket .. jenuh hubby pam guna pam tangan tue .. dekat 2 jam baru ok dan stabil bentuknya ..he..he..he.. excersie tgn dan tenaga sekali-sekala kan sayang .. takpelah bekorban demi anak2 mrgreen

9 comments:

i3na said...

yeay tak sabar nak gi mandi

Afne said...

bestnya tgk diorg mandi manda. jeles ok tgk rmh besar & luas. afne nk bawak anak mandi manda kena pegi desa waterpark jwbnya ;(

linahilmin said...

wow! cool lah!
harus 2 beradik tu berendam sampai kecut2! :)

SyaNa said...

hehee..nnt kot2 ade rezeki jd jiran bleh iman tumpang mandi :-)

lia said...

aku p cari hari ni gak ha3....

best la tgk, mmg besar & tinggi lak tu...

Mrs.Nury said...

wahhh syoknyer dua beradik ni berendam....dulu nury ada beli jugak tp space rumah terhad ngan parking tuk car so after guna kene kempiskan..last2 simpan ntah kemana.So jawabnyer mmg malas nk beli dh.If kids nk swimming bw jer diorg g swimming pool kat putrajaya.But have to pay la...

ayien78 said...

samala dgn kita nyer... tapi ayien beli kat toys r us..alahai rugi tul..masa kitaorg beli dulu mahal...cesssss

Kancilbiru said...

makk aii besar ni..tak yah ada pool betul pun ok..ni senang mobile jer..ekekee

Ayu Jaffar said...

besar & cantek poolnya diana, murah jugak ye... hehee nk tunggu sales jugak ni... nk bg kakak yaya berendam