Friday, April 8, 2011

Busy with NEW Tablet ;-)


arrow S ...... arrow G ...... arrow T for TAB mrgreenmrgreenmrgreenmrgreenmrgreen = ........ TAB for me winkwinkwink

12 comments:

lia said...

woohaaaaa.... jakun sat....

best nyer.....

Anonymous said...

uih..hebat ni diana... :) - yanz

Anonymous said...

waaaaa...best best.. dah lama dah eyeing on this TAB. Congrats to own it.

Mtw

ayien78 said...

diana..ayien tak jadi amik itu tablet...amik yg kecik jek sbb takut nnt susah nk angkat call bila ada incoming call...hp dh nazak sgt....

boleh kita beremail via samsung email

mama_umar_maryam said...

pewiittt ;)..zt nye ipad version lame =(

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ayien > aku suka skrin dia besor gotu..senang nak surf , buat keje, nak menaip pun senang ..heh..heh..

zetty > ipad pun ok .. cuma tak boleh buat call ;-)

Aini said...

wah! bestnya dia dapat new toy ;).

Kancilbiru said...

fiwitt...cayalah...pasni nak calling2 diana..:P

~ana~ said...

waaa.....kak d, kita mmg admire galaxy tab ni..hu3x..ntah bila nak dpt nih..

nifalnin... said...

diana,

best tak pki 'bende' canggih tu... huhuhu... aku ni kampung skit... x bleh nak pki bnde2 canggih nih... hahhahha....

bOnda said...

wahhhh!!!
tahniah!
den pun tingin galaxy tab nih
buat lah review pOst pasal TAB
pleaseeeeee..
;)

Fafau De Craft ( Zana ) said...

bestnyaaa...nk jugakk.... ;p