Tuesday, May 3, 2011

Tema 2011 ;-)

biggrin hasil kesepakatan semasa balik bercuti di rumah MIL .. tema baju raya belah in-law pada tahun 2011 ini adalah cotton themes .. senang kan tak ler rimas .. lagi pun baju kain cotton nie sejuk dan sgt2 selesa memakainya .. malas nak pakai baju bermanik labuci bagai .. susah ler nak jaga .. especially time nak basuh tue rolleyes.. lagi pun time beraya tu kan kita byk bergerak ke sana-sini ... kdg2 sesetengah kain tue hanya cantik dipandang ... tapi hazab bila memakainya mad.. betul tak??? .. sejak tahun ini aku dah ada 2 pasang baju cotton yg dah selamat dirasmikan ke ofis ..heh..heh.. i really loike it very much lol .. saja la nak share dgn korang .. aku suka cuci mata kt online biz Love Cottons ... byk corak cotton dia cantik2 .. harga pun quite reasonable .. cuma selalu sgt sold out sebab sambutan hangat ... any online blog yg jual koleksi cotton yg korang boleh share dgn aku ..meh tinggal link kat ruangan komen yer cool .. pssstttttt ... apa tema bj raya korang ... dah plan dah ker ??? lol
suka corak & kombinasi kaler nih mrgreen

3 comments:

z.u.h.a.s.l.i.n.d.a. said...

kak diana : ni satu lagi website yang best & boleh cuci-cuci mata .. http://www.azzaracottons.com/

Mrs.Nury said...

i pun suker cotton...dis year beraya 2 tempat so theme kaler 2 hehehe...but myhuby malas nk buat baju melayu.Dia ckp pkai setahun sekali jer..

i3na said...

waaa i loike..
hehe cotton it is then..
hehe..