Thursday, May 5, 2011

Dating + Makan

biggrin Aktiviti berdating berdua bersama hubby .. mula-mula ke Jusco jalan2 cuci mata dan beli few barang di Guardian .. pastu otw balik kami makan dinner berdua .. sempoi jer cara kami dating kan redface... dinner mlm tadi di Restoran Mohd Chan berdekatan Klang Sentral ... disebabkan dua-dua tak mo mkn nasi .. order benda lainlah ... aku amik Kantonis Ying Yong (ada mee wantan digoreng + kuey teow, sayur2, ayam, fishcake) & air teh bunga .. hubby pulak order Wantan Mee Roasted Ayam & air Limau Asam Boi mrgreen jgn terliur pulak yer lol .. jenuh aku nak habiskan sepinggan beso mee nih .. pinggan dia beso tue eek

~ Updated via Android Samsung Galaxy Tab ~

7 comments:

eLYies said...

diana..sedapnya makanan kamoo tuuuuuuuuu

nifalnin... said...

terliuq aku tgk kantonis ying yong ko... huhuhuhuhuuh...

lia said...

fav aku tu dinner ko..... nyummehhhh

shima said...

sedap x mkn kat restoren tu..n murah byk tak hehe .tak cuba lagi ..duk lalu je...aritu try mkn kat bendang tu..sedap gak..mcm2 lauk ada..

Hanis Azla said...

tgh puasa ni nampak isi dalam mangkuk besar tu mengancam sungguh..

as a.k.a axa87 said...

kami selalu makan kat situ diana.. sedap dan affordable..

CapsLock MakcikPC said...

sedapnye tambahan bila portion dia besar...anyway selamat hari ibu ye diana