Monday, May 30, 2011

Thank You Jakel ;-)

biggrin haaa amikkk .. cuci mata koleksi baju raya + baju ke ofis ... total kesemuanya 8 helai ... cuma aku pening memikir nak hantar kain2 nih ke tailor2 yg berlainan sebab tailor yg biasa tue dah tutup tempahan ... takpelah ... ada few pasang kain tue boleh amik pakai lps raya ... yg pasti tema cotton utk raya tahun nie sudah settle ... x payah pening2 ..mrgreen terima kasih to Jakel seksyen 7, shah alam diatas harga promo masa happy hour ... harga kain less sampai 50% ... aku shopping kat tingkat ground floor and level 1 jer .. takuts tgk harga kain kat tingkat2 atas tue .. ekslusif bebenor eek... lps nie tinggal nak shopping tudung raya jer lol

5 comments:

Kancilbiru said...

seronoknyaaaa...banyak betul kain. niza selalu nak raya beli ready made jer, sbb malas nak tempah. waktu tak raya baru tempah..hehehe

~ana~ said...

wah...best nya dah shopping bj raya..:)

eLYies said...

wowii..byknya shopping diana!

shiemz said...

wow... sakan soping baju ghaya... shiemz x dpt la mensopingkan diri... tgg lepas bersalin la tgk keadaan camne... kalu slim leh la pakai baju lama balik.. hahahha

finizaini said...

pehhhhhh...
8 psg baju tuh!!!tp stended le kn sbb bju raya merangkap baju kawen,bju pegi keje..mmg xde mmbazir..diguna pakai semaksimum nye..