Tuesday, May 31, 2011

Red Valvet lagie ;-)

biggrin aminnn ... misi kali ini berjayaaaa ... demam red valvet melanda kami lagie ... bukan apa .. nak habiskan barang2 lebihan masa buat cupcakes sebelum nie ... ini adalah hasil air tangan masa cuti weekend lepas .. kali nie follow resepi from Nadiah ... sukses gituuu elok jer kaler merahnya .. heh..heh..heh .. thanks a lot Nad mrgreen... based from her resepie dpt ngam2 14 pcs .. now dah tinggal 4 psc jer dlm freezer ... dok ulang-alik dikerjakan oleh dua hero kecik itu lol .. aku cuma makan 2pcs only ... huk..huk rolleyes... oh yer skrg kalau buat any sesi masak-memasak ada helper tolong .. yg abangnya tolong beriya .. pegang hand mixer pun releks jer .. tp yang si adik menolong dengan versi jadi tukang sepah2kan barang2 dapur .. habis segala tapis santan, sudip, lesung batu dikerjakan .... adooyaiiii Aidil Muzaffar!!!!! eek

5 comments:

~ana~ said...

wah...best nya..demam si baldu merah melanda lagi...jeles nya saya..bila saya boleh buat nih..hu3x..

lia said...

aku reti mkn jer, buat mmg jauhhh la ;p

AdanyaKauUntukku said...

sejak short letrik ari tu
dah tak buat dah..
tapi kalau kukus jadik tak diana..huhuhu

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > nanti dtg mood baking harus buat

lia > resepi dia senang jer lia

ila > tak sure laks .. coz resepi dia mmg bakar

Afne said...

rajinnya diana ni. bak skit 4 ketol hehe