Monday, June 20, 2011

Gym Diari ;-)

cool sajer up gmbr and citer gym .. buat pembakar semangatmrgreen gambr nie masa sesi minggu lepas ... as usual sesi mula dgn kardio di treadmill + cycling .. lepas tu baru combine dgn few exercise utk body mcm push-up, sit-up dan juga weight training (angkat dumbell 5 kg each) ... gmbr aku berpeluh kt atas tue bkn apa .. itu gmbr masa dah habis semua sesi .. dah lepas cooling down pun wink.. giler peluh mengalir menderu menandakan habis semua lemak2 degil terbakoo mad .. thanks to my personal trainer itu .. end of this month habis dah sesi PT aku .. dia pun dah nak balik sabah dah coz dlm bulan 9 or 11 dia akan graduate ... I will try to adapt semua rutin2 yg dia ajar tue bila aku workout secara solo nanti .. oh yer nak jugak share citer perbezaan sebelum PT aku bermula ... dated 27 May 2011:- my weight is 75.4kg .. Jumaat lepas 17hb Jun 2011 .. session 9-PT ... my weight is 73.0KG .. ada penurunan disitu yer ..yeayyyyyy!!!! lol

8 comments:

lia said...

Alhmdlh.... mmg ada penurunan...

yg paling best sbb penurunan ko dari xcersice... well done dear...

zailamohamad said...

wah, banyak dah tu turunnyaa..berbeza ngan zaila yang makin lama makin naik *tension mode*

shiemz said...

gudluck diana... shiemz lepas berpantang nie pun plan nak masuk gym gak... nak turunkan berat badan yg naik 13 kg dah nie... huuhuhu

nifalnin... said...

jeles aku tgk peluh menjejes begitu... bile la pulak aku nak rase peluh menjejes nih.. poco2 pun dah lame x pi... hahhahha... cikgu cuti... anyway, satu pencapaian yg bagus... tahniah... lps ni klu aku jumpe ko kat mane2 mesti dah x perasan dah.... wuwuwuwuwuwu.... gud luck diana....

mama_umar_maryam said...

well done diana!!! tibe2 tingat biggest loser nih..

watyz said...

teruskan berusaha... :D

mamazana said...

diana!!! nak join bole? zana nak gi sana tp xde kwn. diana dah ada ilmu dgn PT, bole la share.. bole tak? hehehehe

Zihan Naszeri said...

good luck di!