Wednesday, June 8, 2011

Kembali ;-)

~ miss my workstation ~
biggrin salam hari Rabu buat semua ... beberapa hari menyepi ... sempat updates status di FB jer mrgreen .. hari ni keje msuk opis balik .. since isnin ambk cuti smp hari selasa.. MY FIL & SIL dtg becuti di KL sempena cuti sekolah ni ... hari isnin SIL didie bwk dorg jalan-jalan .. hari selasa semalam puas kami bwk dorg berjalan dari melawat ke Aquaria smp round seluruh KLCC tue .. petang tue kami balik rest mandi-manda di rumah FIL kat Gombak .. mlm kami melawat ke i-City Shah Alam pulak lol .. oh yer nak share satu citer dgn korang .. dari seharian smp ke mlm aku berjalan .. aku terserempak more than 8 users of samsung Galaxy Tab cool .. ingatkan smartphones nie tak ramai peminatnyer ..he..he..he mrgreen... hari nie aku mmg busy dari pagi smp ke petang .. nak settlekan keje2 yg pending ... belah petang kembali check-in di gym .. dah miss dua sesi latihan ... sure kena workout habis-habisan mrgreen .. kepada yg masih lagi bercuti tue .. selamat bercuti ... kalau sempat aku hupdates blog lagie yer lol

5 comments:

lia said...

mmg pusing satu kl ni..... i-city skng makin best ker? bg review skit D...

~ana~ said...

wah...best nya jalan2 pusing kl..:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lia > byk tmpt baru .. tp dlm tue certain area tgh renovation .. ada ler batu-bata besi sumer .. yg baru tue rumh salji .. tp aku tak msk pun jalan .. dorg tgh renov. nak buat mcm laluan train keretapi kt celah2 lampu .. dah siap sure bestt

ana > best ler budak berjalan ;-)

mama_umar_maryam said...

yg petig kitorg blm smpi icty lagi..hehehe,galaxy tu cool kan,tibe2 rase nk tuka je ipad nih,hehe

zailamohamad said...

wah, busy giler Di, dokumen sampai xmuat meja timbun atas kerusi lagi..hehehe