Friday, June 3, 2011

Review Tini's Spa@MilkAdeal Promo ;-)


biggrin aminnnn .... lega sgt2 ... tadi masa lunch break dah go thru sesi memanjakan diri di Tini's Spa, Seksyen 7, Shah Alam ... dah janji dgn korang semua nak review pengalaman amik promo di MilkADeal kan ... mula2 kami sampai .. bagi coupon bukti pembayaran pada staf spa tue .. lps tue dorg akan suruh korang isi borang details diri ... me & my ofismates Kak Norli pegi berdua .. tp kami lalui sesi yg berbeza2 dulu .. aku bilik lain .. Kak Norli bilik lain biggrin.. my experience .. mula2 dia suruh tukar baju semua .. dah siap bertukar tu msk satu bilik dan staf dia akan ukur part yg kita nak reduce slim for Body Toning tue .. aku pilih bhg. perut cool... lps siap ukur tue kita baring .. dorg pasang wayar2 kt bhg perut .. sambil tue staf dia buat dermalogica facial kt muka .. facial basic jer .. lps siap facial & body toning ... aku masuk bilik urut ... .. staf lain msk utk sesi aromatheraphy massage .. urut di bhg belakang badan kita saje.. mula dari tapak kaki > smp ler ke bhg bahu dan tangan ...habis massage > last sekali sesi foot soak .. . rendam kaki dlm air suam2 mcm refleksologi tue .. habis jer foot soak ..siap habis dah semua treatment cool .. dpt light refreshments .. air mcm teh cina tue ... syiokkkk sgt2 mrgreen rasa ler badan ni lega dan segar sket .. lagie puas hati if amik pakej urut whole body .. cuma RM78 per sesi .. if amik pakej utk 5 sesi dpt free 1 sesi .. boleh bayar dua kali dan share dgn kawan lain lol .. pada kawan2 yg lain cepat serbu website MilkADeal yer ... sekian sajer laporan aku review di Tini's Spa mrgreen

6 comments:

Kancilbiru said...

seronok pulak dengar...tak sabar nak pegi...hehehe

ida khairani said...

Best2x..

Miliki Set Penyusuan Shaklee dengan harga serendah RM80.Selain untuk penyusuan, vitamin dalam set b ni sesuai untuk semua orang yang tidak menyusu juga kerana kebaikkannya yangl lain

-Percubaan selama 1 bulan
-Bantuan sokongan sepanjang pengambilan vitamin-mengurangkan simpton resdung
-memberi kesegarann dan kecerdasan untuk ibu bekerjaya
-menguatkan badan ibu supaya dapat meneruskan penyusuan
-menggalakkan pengeluaran susu ibu

Jika berkemampuan, boleh mendapatkan set penyusuan lengkap dengan harga RM241, termasuk pos untuk penggunaan selama 4 bulan.

Layari Shaklee2u.com
atau YM:ika248

zailamohamad said...

wah, first time baca review yang bagus bila ambil pakej spa dr milkAdeal tu..selalu baca yang xbagus aje..herm..bolehlah cuba ni..thanks Di for sharing;)

Memang semangat tol nak kurus ni..heeheh

~ana~ said...

best nya...;)

mama_umar_maryam said...

xsabar nk try yg zt beli kt dsara tuh..mmg len mcm rasenye klu pas urut ni kan

lia said...

tgh tunggu lepas raya kalau ada promosi sbb baru p bulan 4 he3...