Thursday, July 14, 2011

AA Updates ;-)

cool Lama giler tak tayang gmbr hero2 ku itu .. double A .. Adam & Aidil mrgreen ... makin membesar semakin aktif .. Adam asyik dgn TV, transformers, cartoon, games, toys ... Aidil plk dah tag-team best fren dengan abangnya .. semua benda nak sama-sama dgn abangnya ... mainan kegemaran Aidil adalah segala bentuk cooking tools mcm sudip, tapis santan, periuk belanga kat dapur eek... main favourites Aidil as usual adalah FOODS mrgreen saper2 nak amik hati dia senang jer ... korang offer ler apa pun jenis makanan .. confirm lepas tue boleh jadi geng lol ... last words .. Mama & Papa Loves both of you .. sorry yer few days nie kami selalu balik lambat cry.. cari rezeki halal yer anak2 ... bukan pegi berjimba-jimba ... weekend nie kita spend masa sama-sama okay wink

3 comments:

~ana~ said...

kak,

sama la plak kak dgn 2 anak bujang saya kat rumah tu...ajmal asyik la watak2 cartoon, transformers bagai semua kan...aqil plak asyik sibuk nak tlg masak, cuci pinggan, main periuk belanga..hu3x...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > wahhh sama jer hero2 kita punya kegemaran ;-)

Afne said...

cpt dhh bsr jd geng kan?!