Thursday, August 25, 2011

Dilanda Confuse .. Please Vote ;-)

kedai ni terletak kat Seksyen 13, sebelah tesco ekstra- area ofis upin-ipin

cool Please vote which one yg ok & suit nak diletak kat hall depan tv tue ... carpet nie jenis silk lembut sangat2 ... design made from Pakistan .. murah jer .. coz aku bukan beli yg beso pun .. harga below RM200 .. (dpt diskaun lebih coz bos hubby kenal owner kedai karpet nie .. makanya dapat la harga kawan2 lol .. owner kedai nih siap bagi bawak balik rumah .. try match mana satu yg sesuai .. baru lah decide nak beli yg mana satu mrgreen .. mohon jasa baik kawan2 vote yg mana satu .. tp me & hubby dah berkenan dgn yg kaler merah tue .. sebab sofa rumah kami yg sedia ada tue kaler merah-oren gitu juga .. boleh tgk sofa & langsir kami di entry ini biggrin .. itu ler kalau dah namanya org pompuan ni kan sumer benda nak kena match ..ha..ha..ha...lol pilih yg hitam putih tue plk kang nanti cepat kotor .. al-maklum ada budak2 .. yg kaler grey tue plk mcm x naik warna dan corak dia ... haisshhhh confuse aku ... peningggggg .. peninggggg ... rolleyesRed
Black & White
grey kelabu

arrow Status Voting =3 Grey + 4 Black n White arrow

12 comments:

Aini said...

Suka Black & White ;). Tapi, grey tupun cam menarik gak... :D.

Bestnya ada carpet baru.. Aini tak leh nak letak carpet kat rumah... ada orang tak tahan ah... nanti asyik bersin jer :p.

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aini > carpet nih jenis silk .. lembut .. if sespe alergy dia tak effect .. kata bos carpet tu la ..he..he.. TQ for voting ... ;-)

JuJue said...

kalau jujue.. amik black & white. coz dlm umah byk kaler merah, hitam & putih. kalau letak carpet merah pon cantik.. tapi situ sofa dah merah..huihhh banyak merah di sitewww.. hehe. ewaahh... deco deco bersama jujue. hahaha.

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Jujue > black & white tue risau cpt kotor .. ada hero2 kecik dua org tue .. mmg selamat la karpet .. risiko .. risiko ..jenuh nak bersihkan nanti

nifalnin... said...

babe,

ape kata ko cr kaler merah yg terang skit.. lite2 gitu... sebab takut nanti nampak rumah ko lg gelap if ltk karpet merah pekat tu...

btw, aku pilih no 2.. combination black & white.. menariks...

~ana~ said...

hitam putih tu cantik....

syanasaid said...

hitam putih cantik
aku suke
xpe kalo sofa merah kapet xmerah
biar lawan kaler

mama_umar_maryam said...

klu tanye aku,grey kelabu,kotor x nmpk,hehehe

linahilmin said...

i love the grey one, sgt cantik!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

niza > merah tue terang .. cuma sebab amk gmbr mlm nmpk cam gelap ..

ana > itu la ramai vote hitam putih

syana > tq for voting

zetty > warna dia kelam sket kelabu nih

lina > wah ada dua org peminat grey ;-)

lia said...

aku berkenan dgn grey tu....

baru naik skit kot living tu sbb ada campuran warna dr sofa yg da merah-oren...

syariza09 said...

dh pilih ker....grey cantik.

Slmt Hari Raya...slmt pergi & slmt kembali