Tuesday, August 23, 2011

~ Workout with Premium Beautiful ~


mrgreen pencapaian hasil workout di bulan pose ... kardio training > 30mins on treadmil .. intensity 2.5 ... kelajuan 5.0 ... kalau bukan bulan pose paling lama at treadmill adalah 20 minit jer redface .... bulan pose pun masih boleh workout razz.. tetapi make sure jgn terover bersenam pulak ... just want to share my own experience dengan korang semua lol... dengan memakai Premium Beautiful sewaktu bersenam adalah sgt2 best dan efektif ... dan perbezaan yg paling ketara aku rasa compare to wearing sports bra adalah > badan dan postur badan pun rasa stabil jer time bersenam tue ... habis lencun basah baju semua ... mmg peluh keluar mencurah2 ... sambil membuang peluh dalam masa yang sama membuang segala toksin2 dlm badan mrgreen ... usually slps workout badan kita akan rasa letih .. muscle pain , lenguh2 kan .. tapiiiii dengan bantuan Premium Beautiful badan akan rasa lebih relief dan makin segar cergas wink

~ Jom sihat, slim & cergas with PB ~
Just Contact me: idola008@gmail.com /sms (012-344 3362)


1 set PB at the lowest price (below 2K)
RM150 rebate dengan setiap pembelian tunai, credit card dan rhb easy plan


5 comments:

~ana~ said...

waaaahhhh...makin selim la akak pasni..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > insyaallah ... bolehhh ;-)

Wizana binti Abd. Jalil said...

Wah diana... da niaga Pb la plak... gud luck dear...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Kak wizana > share kebaikan dia dgn semua kawan2 .. kak meh ler try .. boleh tolong promo kt kawan2 yg minat ...

Wizana binti Abd. Jalil said...

kat utem ni pun ada org promo gak... tp tak cukup budget g la akk...