Wednesday, September 28, 2011

Berat Tahun 2008 ;-)

Berat tahun 2008

cool sajer updates berat TERKINIIIIIIIIIIIIIIIIIIII = 68.5 KG ... Alhamdulillah dengan rutin gym yg konsisten bersama My Personal Trainer Mr. Abu & pemakaian PB secara konsisten .. setiap hari 8 hours ( aku pakai more than 8 hourss + pakai masa workout ... terbaikk ooooo mrgreen) .. aku berjaya mendapatkan berat sekitar tahun 2008 ... dah capai angka 6+ .... misi seterusnya nak capai berat 65KG tue pulak ... eek giler ko .. berat aku few years back ago tue .... i now how my body react .. mmg jenis payah turun .. even diet bagai nak rak confused... sebelum nie dah mcm2 cara aku cuba .. tapi kali ni .. keajaiban berlaku ... finally aku dpt turun melepasi angka 7+ kg semenjak dari November 2009 dari aku melahirkan aidil ... kt pic bawah ni aku updates gmbr timbang sebagai bukti .. nak updates gmbr diri sendiri yg terkini tak sempat .. yg ada gmbr raya kt entry bawah sebelum ni jer .... so sapa kata PB nie tak berkesan .. mmg dah terbukti .. kena disiplin dan rajin .. sebab aku sedar diri lemak kt badan ni memang agak degil yer mrgreen .. so aku kena usaha lebih ... cepat ...grab your PB Set now .. promo dah nak ending tak lama lagie lol .. boleh byr cash & rhb installment .. nak free fitting & consultant pun boleh yer .. no problem ... Just buzz me anytime mrgreen

Berat terkini ... dan capai angka 6+

~ Jom sihat, slim & cergas with PB ~
Just Contact me: idola008@gmail.com /sms (012-344 3362)


1 set PB at the lowest price (below 2K) RM150 rebate dengan setiap pembelian tunai, credit card dan rhb easy plan


6 comments:

lia said...

ko da berjaya... Alhmdlh....

doakan aku yer...

~ana~ said...

akhir nya...hasil yg memberansangkan...tahniah...

ct rahani said...

salam kenal.. xchange link ye..
kebetulan nama anak kiter sama lak.. aidil.. :p

finizaini said...

kipidap diana!!! teruskan lagi..lagi dan lagi...hihihi

mama_umar_maryam said...

tahniah diana!!! heppy2 4 u

Fieza a.k.a ibu Azwar Qaiszar & Maria Dayana said...

fieza skarang dah 68 gak...masa last nk bersalin tu 87kg..huhuhu..ni tgh diet lg ni...wekeke