Friday, December 9, 2011

From Him ;-)

love sambungan kisah our wed. aniv ... From him to me ... Guess Clutch Beg & Alain Delon wallet .. wallet tue bagi menggantikan my wallet lama time hantaran kawin dulu .. Braun Buffel wallet ... mmg dari awal kawin aku tak pernah berganti wallet .. lama tue .. almost 5-6 years dah .. aku mmg jaga & guna pakai sebaik2nya encem... first time ni la aku pakai beg jenis clutch nieh .. mula2 tue sahih x reti nak mengayakan sengihnampakgigi .. siap hubby pesan beg Guess tu aku wajib bawak time pegi meeting , conference or workshop .. since bertugas di dept baru nie mmg aku selalu jumpa publishers dalam dan luar negara .. so kena bwk beg yg proper & presentable (ayat hubby nieh rindu) ... thanks my dear .... ( nanti sayang belanja tukar cermin mata baru boleh menari) .. al-maklum hubby ku itu .. saban tahun kena ganti spek mata .. coz power & kadar silau dia sure akan naik .. he..he..he.. encem

5 comments:

Kancilbiru said...

wah wah seronoknyaa...wallet merah tu memang cantik..

Shamz + Fieza = Muiz said...

Wah..best dpt hadiah..
berbaloi2...

zailamohamad said...

tahniah..syok juga dapat hadiah suami bagi..jaga elok2 tau:P

iswatie "colours of life" said...

Seronok nyer. Anniversary akak yg ke 7 baru2 nih x dpt apa pun lg. Act dah dpt hadiah birthday tu yg dah x dpt tuh. Huhuhuhu. Anyway hapoy anniversary!

IEMA said...

bestt tu diana...bertuah u..hehehe