Monday, January 9, 2012

~ Crying Badly ~

nangih crying badly ... gara2 baru saja habis membaca ini novel weekend lepas .. beli di kedai Buku Popular (ada diskaun + less dari harga asal RM32.90) .. selalunya hero lelaki yg jadi watak utama .. kali ni terbalik... watak utama dia heroin = Mia Adriana .. TERBAIKKKKK novel nieh .. melebihi 7 cetakan dalam Tahun 2011 !!!!! tepuktangan

7 comments:

fini zaini said...

citer sedih ker..aku xleh citer sedih2 nih..kang 2 3 hari berbekam di hati..hahahha

~ana~ said...

ish..terus rs nak terjah kedai buku..:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Fini > heppi ending novel nieh

ana > kedai buku popular .. dpt less even tak jd member pun ;-)

E.D.A.Y.U said...

alaaa besh ker..ish xleh jadi nak kene cari juge..skrg ni ngah berazam juge nak baca balik novel2 lama hehehee :)

lia said...

D, nak pinjam..... he3....

baru beli buku dari jemari seni 11bijik end of dec ritu....

rafaliah said...

As-Salam..
Jemput baca blog saya tentang kesihatan dan kecantikan..
Saya juga ada menyediakan set trial pek untuk anda mencubanya..
thanks..
http://rafaliah.blogspot.com

Fynnaz said...

Fin baru baca penulis sama tapi buku no 2 yang Cinta Kau dan Aku. Lepas Andai Itu Takdirnya. Diana gak yg recommend. Kena carik lah buku ni pulak. Bestnyaaaa!!!