Tuesday, January 10, 2012

He still ....

arrow officially announcing that my dear hubby sedang merajuk di saat ini .. dah 2 hari ... dah lama tak merajuk2 manja gini .. time couple dulu selalu sgt la merajuk ..aku la yg selalu sgt tue ... walaupun dia merajuk .. dlm 2 hari dia merajuk nieh > He still :-

= cajkan my hp tiap2 malam .. aku selalu lupa nak caj my own hp ...
= baka kami sefamily mkn kt luar (kesian kt aku yg paling berkejar nak kemas beg nursery, daycare, kemas umh, semua)
= tolong basuh baju, sidai, lipat kain
= bawak masuk my hbeg, beg anak2 masuk siap2 dlm kete
= msg bagitau yg dia belum habis merajuk lagi (part nie lawak pun adasengihnampakgigi)

love pesanan khas buat Mr. hubby ..sudah2 la merajuk tue .. sayang nie dah ler failed bab pujuk2 nieh .. nak main nyuruk2 pun umah kita tue cuma ada 3 bilik jer ..tak jauh mana ... jumpa gak akhirnya love

5 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

cute hahaha...

~ana~ said...

part sms bgtau masih merajuk tu comel la sgt...:)

~ana~ said...

part sms bgtau masih merajuk tu comel la sgt...:)

Ayu Rashid said...

hahahahhaa...lawak

Ayu Rashid said...

hahahahhaa...lawak