Monday, January 30, 2012

Positive ;-)

peace Mood hari ini think postitive dan lakukan kerja dgn hati yg heppi .. kalau mula2 hari dah mood ke laut harus semuanya jadi serba-serbi tak kena ... dpt byk good + POSITIP news bulan ini .. bukan aku yer ... tp family members aku ... first .. adik aku pregnant 2nd baby .. dah almost 2mths .. last week news dari FB .. my SIL pun positive 3rd pregnancy .. dah 7weeks .. amin.. aku doakan mereka dan baby selamat sihat sejahtera peluk.. jgn tanya aku naper tak join sekali .. hu..hu..takbole saper yg pernah tau my delivery history sure tau kenape .. as advise by our o&g .. kena gap 4-5 years utk next pregnancy rindu ..sekian luahan hati hati hari nie pasal aku baca ramai org dok update psl AJL semalam .. dan tekaan ku tepat .. lagu sifu M.Nasir tue akan jadi Juara AJL -26 menari

12 comments:

Cho Zila said...

kalau dah dinasihatkan mesti ikutkan... congrats untuk semua yang positif itu.... ajl takkan nak kalahkan sifu kot...

Kancilbiru said...

baru nak ucap tahniah kat Diana..hehehe...

tu la, sifu mmg layak jadi juara..

~ana~ said...

ingat kan akak yg +ve td..:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Zila > sifu harus juara ;-)

Niza > bukan kita ;-)

ana > he..he.. ;-)

nifalnin... said...

heheheheh...
ingatkan hang positive jugak...

klu thn ni merasa la kita dpt bb gurl... aminnnn...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

niza > ko +ve jugak ker .. wehuuu baby galllllll .. mmg nak sgt2 ;-)

SM79 said...

igt diana yg +ve... hehehee.. sbb sue dh +ve utk 3rd version.... terawal skit kali ni... anak ke2 kita kan sebaya....

fini zaini said...

wahh..sgt propa posting ko ni D,tekejut mak td..ingt ko peknen..hahahha

E.D.A.Y.U said...

ish kak D ni , ingat kan u yg positif preggy ..huhu baru nak wish hehee:)

shima said...

hehe ingat kan nurul yg +

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

ceitttt...i baru nak congratulate u babe! tgk2 ur sisters...
then again CONGRATS to ur sisters! and for u too for having loads of niece/nephew this yr! ;)

zailamohamad said...

aku baru ingat nak congrate td..hehehe

apa2 pon aku tumpang happy sebab ramainya orang yang aku kenal / anak beranak / blogger yang pregnant..Alhamdulillah..moh meramaikan umat Nabi Muhamad dalam dunia ni..hehehe