Friday, February 3, 2012

My Latest Pic ;-)


latest picture at 67 KG ... berat sebelum = 76 KG blur

senyumkenyit Atas permintaan ramaiyg request updates gmbr terkini tuan rumah .. silalah cuci mata .. gmbr ku yg tak seberapa ini ... fresh from oven yer menari... khamis semalam akhirnya dapatlah kami satu dept. berbaju sedondon ... baju batik dept. yg di design dan ditempah khas dari hujung tahun lepas tue .. petang tue pulak kami plan buat sesi photo shoot satu dept .. so ada ler gmbr terkini tuan rumah yer kawan-kawan senyumkenyit .. as advised by my personal trainer .. part lower body tue yg kena usaha lebih rindu ... part upper boddy especially part muka memang dah nmpk mengecik ..I tell you gym workout utk part lower body adalah sgt2 kejam yer penat ... bak kata Shila Shower ..Beauty is Pain ... korang doakan usaha ku ke angka 60KG itu sukses yer peace

10 comments:

syanasaid said...

fewwitttt jiran!!!
chaiyok ok

Joy said...

all the best diana..chaiyuk!!

shuhaina said...

diana...suweeet sgt..... :)

shima said...

mmg nmpk dh susut

nifalnin... said...

wuhuhuhuu...

kita serupa lah..
nak kecikkan part bwh memang susah...
sgt seksa hokey...

anyway, marilah kita berusaha keras agar lebih ringan lg lps nih... uhuhuhuhu...

*lap air mata sambil tgk pinggan nasi....

zailamohamad said...

aku adalah sangat jelessss..

haisy..bilalah nak workout juga ni T_____T

aZeeMaH said...

wahhhhhhhhhhhhhhh...hhehehhehe congrates!!!

mama_umar_maryam said...

pembakar smgt nih!!!

Ayu Jaffar said...

makin slim, makin comey la diana.....jelessss ni :)

fini zaini said...

aku rsa cam dh ok je gini..kang kurus lg nmpk cengkung camner?ekekek..apa2 pn terus kn usaha..chaiyok!!!!