Friday, February 17, 2012

Red Velvet Cuppies ;-)

16 pcs = RM40 .. saiz cuppies small medium

love tetiba rasa teringin nak makan red valvet cuppies .. so aku order from kak Mar from Jasmeen Home Delight .. hubby pegi ambik kat rumah kak Mar di seksyen 18, shah alam .. ni mcm order last minit kiranya .. order 1 hari sebelum .. time weekend tue hubby pegi ambik sengihnampakgigi ... cuppies nie pun dah selamat licin dikerjakan oleh hero kecik dua org tue senyumkenyit.. aku suka order dgn kak mar nie bukan apa .. servis yg cepat, rasa keknya yg menepati selera aku ... harga dia yg reasonable dan yg paling penting senang aku nak pegi self-pick-up ... dlm2 area shah alam nie jer .. so sesape yg stay dlm area shah alam or yg berminat boleh la contact kak mar nie yer .. ada mcm2 benda lain korang boleh order selain kek .. aku pernah try order blueberry chesse tart .. sgt2 nyummy ok menari

7 comments:

lia said...

aku x brapa suka valvet cake la.... selera org kg kot he3

AdanyaKauUntukku said...

ila ari tu nak rv nieH...awal bulan nieH..tapi kawan tak boleh buat

dia kata nak hari ni dia boleh buat...tapi ila plak kata next week...

so lambat lagik lah nak rasa RV..terliur tetiba ok

~ana~ said...

terliur laaaa....

zailamohamad said...

xpernah merasa lagi RV ni..huhuhuhu

mama_umar_maryam said...

btol tu, tgk org gak buat rvc nih..ade jugak yg xkene dgn tekak nih, tp ade yg buat mmg sgt sedap ;)

ochs widdle said...

sedap tak redvelvet dia?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kita rasa ok jer rasa dia .. tp kalau yg mahai tue lagi ler sedap rasa dia .. ;-)