Thursday, March 1, 2012

~ Dinner Sihat ~

peace salam hari rabu semua .. hari ni aku update menu dinner pulak .. kat area rumah mmg ada pasar malam tiap hari rabu & sabtu .. makanya smlm .. utk dinner kami beli kat pasar malam jer .. hubby beli nasi kukus + ayam goreng rempah utk dinner .. akuuu ..hu..hu... mampu pandang je lah lapar.. simple jer dinner aku .. even food from pasar malam .. kena betul2 sesuaikan dgn tema menu sihat yer peace... aku transfrom salad yg sedia ada dlm peti ais dengan hirisan ayam percik pasar malam ..he..he.. simple jer .. tuang jer kuah ayam percik tue atas salad .. settle sudah sengihnampakgigi .. balik ofis nie nak kena refill stock salad yg dah kehabisan ihikhik

4 comments:

mama_umar_maryam said...

zt klu g psr malam mesti carik ayam bob tu,hahaha,camnola nk diet cenggini..tp blh jekan, mkn salad,tabur ayam ;)

Afne said...

mcm best je resepi ni! dh lama tak mkn salad..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

oj jer .. aym uncle bob tue ... cuma part kulit tue .. jgn ambk byk sgt ;0

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

afne slim dah .. sekali sekala ok apa mkn salad ;-)