Sunday, March 4, 2012

Lost :'(

Kejadian yg tak disangka terjadi hari nie. Time pegi kenduri kawin@Kuala Selangor. Perasan kete kena pecah time dah nak balik kenduri dlm pkl 3ptg. Kami parking dekat entrance khemah kenduri. Mmg tepi jalan dekat kawasan ramai org bukan tmpt tersorok. Macam tu pun org sengal boleh selamba badak pecah cermin kete marah... dah ditakdirkan terjadi .. mmemag selalu tue angkut walau pegi mana pun dslr tue .. kali nie hubby tak bawak keluar dari kete .. sudahnya kete kena pecah ... Hilang = our canon 1000d dslr, beg baju adam aidil, baju hubby & his lucky strike jeans jacket ..mmg aku tak halal dunia akhirat apa pun yg telah dirembat itu sigh


Published with Blogger-droid v2.0.3

10 comments:

shima said...

laa siannya korang....meesti org tu dh usha usha tu

~ana~ said...

sabar kak, ada hikmah di sebalik semua ni...mmg bangang la sapa yg buat tu..hu3x

Kancilbiru said...

sempat lagi dipecahkan tu...takper la...mungkin ada hikmahnya..sabar yer diana.

Pinkjambu said...

sabar ye diana, dah takde rezeki, next time jgn sekali2 tinggal camera atau laptop dalam kereta, memang diaorg nih ade bau2 bende2 gini.. macamana berat sekalipon memang nak kene hangkot jugak2 otherwise kene tinggal dirumah.. sabar byk2 ye diana..

Ami said...

ya Allah,kalau dah jahat,mana2 pon sempat aje diorang nie.sabar ye diana,takpa insyaAllah ada rezeki lain,yg penting semua selamat.next time tak boleh tinggal barang dlm kereta terang terang.tapi tak boleh kira gak,my sis last time dah sorok bag bawah seat pon still kene curi lagi

nifalnin... said...

melampau btul.. berani eh diorg buat kejer mcm tu.. dah terdesak sgt la tu...

x per la diana, mungkin ade hikmah disebalik kejadian... kau antara yg terpilih untuk ALLAH duga... sabar dan bnyakkan berdoa ye...

syanasaid said...

sabar ye diana..
tak paham kan org gini..tp nanti bile ko da reda marah aku rse elok ko halal kan
biar dia jek yg tanggung dosa dia..mana tau ade rezeki ko kt lain
tp aku paham, sapa xsakit ati hilang brg..

mamazana said...

mak aii... mmg sengal betul pencurik... mesti mat gian punya keje. beg baju pun dia rembat skali? adoyaiii...

sbr byk2 ye darling...

~ain said...

OMG!!!!

Liza said...

Tertarik ke sini bila ternampak nama Mama Adam+Aidil. Sepatutnya itulah nama anak kedua kami tapi tiba2 laktukar last minut,. So me mama Adam +Azfar.. :) Sabar yer.. dugaan Allah uji utk hambaNya yag sabar..