Wednesday, April 25, 2012

Abstrak Turban ;-)

love pink abstrak turban today .. kredits to shawl lama yg dibeli from my bestfren yg kini menjadi bizzwomen yg sangat2 berjaya > MagicShawl ... semalam busy tak sempat nak updates gmbr turban merah senyumkenyit .. pagi nie aku tak sempat make-up bagai .. sempat letak mascara & lipstik merah tu jer .. aku rasa now trend lipstik merah mak-ngah nie sedang melanda peace.. lipstik aku tue sebenarnya kaler maroon .. bukan yg merah menyala tue .. bila capture gambar jadi mcm kaler merah ler pulak sengihnampakgigi .. korang layankan jelah gmbr tuan rumah pepagi ni yer ihikhik

7 comments:

lia said...

lawoooo....

nnt letak pics turban yg lain yer...

Ami said...

diana,rasa tercekik tak pakai inner ninja tue hehe

~ana~ said...

lawaaaaa.......makin cantik la kak d ni...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

habislah mood turban style manjang ... ;-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ami tak .. sebab material inner ninja nie mcm kain t-shirt lembut :-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

hua...hua.. pengsannnn aku pepagi nie ada org puji ..tima kasihhh ;-)

mama_umar_maryam said...

style ni nmpk soft sket diana..sweet :)