Monday, April 2, 2012

Gadget Lepas Geram ;-)

senyumkenyit puas hatie .. org lain busy dgn gadget IT, make-up, handbags, dan memacam barang lagie .. aku dok la ralit dgn gadget fitness .. walau my mascara dah habis sanggup tak singgah booth maybelline yg buat offer di midvalley demi gadget baru nie ihikhik.. merata tempat mencari ... dari jualan sale SportsDirect.com di PJ > Midvalley > pencarian finally berakhir di Kickboxer.com di Desa Sri hartamas .. masa di Midvalley call SIL Didie yg memang qualified as Personal Trainer di Philip Wain .. kebetulan dia pun ada di Midvalley ... sempat la dia teman kami mencari gadget itu ... semua kedai sports satu midvalley tue takder .. ada satu tue di Fitness concept .. tp x boleh fit dgn tangan la pulak .. rindu .. time makan tue surf internet jumpa dengan satu kedai khas di Desa Sri Hartamas yg mmg jual peralatan boxing .. nasib baik kedai ni mmg bukak setiap hari ... tabik la owner kedai nie mmg pakar bab2 boxing nieh .. my size tinggal last .. cuma ada kaler kuning & putih .. prefer pilih kaler putih compared to kuning .. aku rasa boxing adalah terapi terbaik lepas stress time workout menari .. terima kasih pada mr. sponsor my hubbypeluk .. kesimpulannya = lepas geram di gym takper ..jgn lepas geram kat hero2 kecikpenat

6 comments:

syanasaid said...

heheee mcm best jek dpt tumbuk2 lepas geram kan

Afne said...

waahhh nmpknya dia dh dpt gadget yg diidamkan. pasni mantap lengan. don't play2 aaaaa

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

relese tensi ;-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ha..ha... ha.. takmo lengan mucle2 .. janji dpt turun berat ;-)

~ana~ said...

mcm best je kak...:)

fini zaini said...

berat terkini plissss...hihihi