Tuesday, April 3, 2012

Settle e-Filing LHDN ;-)

Friendly reminder pada kawan-kawan yg masih pending submit borang e-filing LHDN .. TARIKH AKHIR adalah pada 30 APRIL 2012 ... aku dah buat semalam lagi .. masuk kali nie dah 3 tahun submit borang e-Filing tue .. dan masuk tahun nie ... 3 kali jugalah aku masih tak dikenakan cukai .. syukur alhamdulillah sengihnampakgigi .. oh yer pada yg rasa diri x layak disebabkan gaji ker .. pekerja bawahan ker .. itu semua tolak ketepi ... yg penting korang create rekod@register juga e-filing nie .. submit borang e-filing nie .. janji ada rekod dlm sistem LHDN ... seperti taglinenya : Mudah .. Tepat .. Selamat ... akhir kata terima kasih atas timbang rasa LHDNpeluk


6 comments:

nifalnin... said...

amboi.. pantas...

aku x buat pun lg.. hr dah bg EZ form suh aku buat e-filing sndr.. hadoi...

nifalnin... said...

eh... EA form.. hahahahah...

~ana~ said...

x buat pun lg...ea form pun x ambik lagi dr ofis lama..hu3x..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kami kt sini panggil EC form ;-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana dpt pelepasan kalau sambung belajar tau ;-)

lia said...

aku pon da settle.... last 2w buat, sipi2 nak kena hu3