Friday, April 6, 2012

I LOVE Roses ;-)

demam bunga rose ... almost semua kaler ada ..puas hatie love

love fall in love dgn design brooch design gini skrg .. demam bunga rose & bunga2 melanda .. aku mula-mula perasan trend bunga rose nie kat blog Syazwani .. kebetulan kat ofis ada karnival jual-jualan ... bak kata KancilBiru .. Pesta 3P (Pesta Perabih Pitih) di ofis semalam duit.. ada satu booth tue jual pelbagai jenis broch ... aku rembat beli almost 20 brooch comel gini .. kalau beli lebih 10 pcs .. tambahan brooch lain dikira hanya Rm1 jer tiap satu .. dah namanya perempuan kan ... apa lagie ... rambang mata ..kalau boleh nak beli semua kaler blur.. org biasa pakai brooch kat tudung di bahagian tepi bahu .. aku pulak pakai kat bhg kepala tepi tudung mcm gmbr kt atas tue sengihnampakgigi .. x kisah ler .. even ada org kat ofis nie yg kata gaya aku nie pelik-pelik .. janji aku tak kacau hidup orang lain ... betul tak rindu

bunga2 kecik mcm nie pun ok jugak love

10 comments:

aZeeMaH said...

meh bli brooch bunga crochet ngan akak plak...bleh dwi guna...either as hair clip or brooch...lalallalalla

syanasaid said...

wah..cute2 wei..
cute ko pakai

nifalnin... said...

amboi..
bergambor ngan abg sahol nampak..
heheheheheh...

suke brooch roses satin tu jugak
meh hadiah kat aku sebiji... hiks...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

he..he... TQ jiran ;-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

sajer ltk gmbr bengkel kt pinang lps .. nk tjk gmbr brooch kt kepala sebenornyer ;-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kak nak tgk kt mana ?

Atie.Rashid said...

alahai.... cute nye... tambah cute kat tuan yg pakainye... hehehehe

zailamohamad said...

cantik!! yang shazwani pakai tu macam besar kan..apa2 pon style dia memang gorjess

azlina majid said...

Laaaa nak jugak roses tuh

Kancilbiru said...

mmg rambang mata g kedai brooch tu..comel jer.. kalau nk buat macam wanie tu kena beli banyak2 kot, 2 3 biji untuk setiap kaler...baru selambak ekeke