Saturday, April 7, 2012

Le Trianon Ekslusive Cakes - Let's Support ;-)



peace Let's support my best fren Iddien yg baru saja launches his ekslusive cakes .. mmg dia nie dari dulu mmg master bab masak2 .. buat kek .. siap buat side bizz lagie .. finally dia dah bukak outlet jual his ekslusive kek ... the one and only Le Trianon .. Boleh visit FB utk lebih details ... Kedai nie teletak di Lower Ground Chita Mall, Subang .. korang boleh pilih sama ada nak beli per-slices, quater or 1 whole cakes .. pada yg tak pernah rasa mungkin akan kata mahalnya kek nieh .. berbaloi ker beli ?? dan memacam lagie pertanyaan rindu.. for me yg dah merasa sendiri .. x dinafikan kek Le Trianon nie lain dari yang lain .. xboleh nak compare dgn kek SR ker .. bahan dia guna 100% Belgium coklat .. yg bukan peminat coklat pun pasti terjebak juga ... mmg rasa melting dlm mulut bila makan .. sedap giler lapar .... memang rasa menyesal beli slices jer .. huwaaaaaaaa nangih .. takper next time boleh beli quarter size ..makan sepuas hati kenyit.. Pada member2 online yg lain please feel free to visit and support my bestfrend punya kedai nie peluk


Details Le Trianon Cakes :
- 1 slices - RM8.90
- Quarter (750gm) - RM59 (kalau per slices boleh dapat 8-12 potong)
- Whole cakes (3.5kg) - RM229 (kalau per slices boleh dapat 32@40 potong)

me & owner + master chef Le Trianon tepuktangan

lapar gambar whole kek Le Trianon yg super-duper nyummyyyyy lapar

11 comments:

Kancilbiru said...

perghh memang menggiurkan nampaknya...huhuhu

syanasaid said...

fuh!!! mengancam
harga pn not bad gak

mama_umar_maryam said...

klu coklat belgium mmg patutlah regenye gitu,exlusive kan ;)..all d best utk ur bff & chef!!

fini zaini said...

citta mall!!! dkt je le ngn opis..nnti le dpt gaji nk try..ekekke

Liasari said...

owh kat citta mall.... hmm masih dekat dgn rumah, klu dulu seberang jln ofis je
kena letak dlm must try list ni... harga x jd mslh, nk yg sedap n berkualiti u hv 2 pay for d price lah kan?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

mmg terasa melekat coklatnya ..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nanti dah try share review tau ;-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

TQ kak suport mt fren .. nanti share review yer .. ;-)

Tres chic said...

Wow looks tempting!Definitely will visit soon;)

fyra said...

cake ni mmg marvelous...i ate almost the whole cake...x sangke harge smpi beratus...hehe =)))))

LeTrianonCakes said...

Terima kasih atas sokongan Nurul!

Kami amat menghargai sokongan anda.

kami disini mengumumkan bahawa kami dengan rasminya sudah mempunyai blog rasmi kami di
http://letrianoncakes.blogspot.com

keep supporting us! Thank you!