Monday, June 4, 2012

~ Family is Precious ~

menari amin.. petang semalam SIL selamat smp our home .. yeayyyy ..heppi sgt2 ... mmg dah plan nak masak special sket utk dinner mlm tadi .. feel makan homemade cooking tue lain compare dgn makan kt luar kan .. aku masak sempoi jer .. Nasi putih letak daun pandan, sambal udg petai, ikan siakap kukus, ayam goreng rempah ... bestnya dpt jumpa dan makan besar berramai2 senyumkenyit ... tgk la adam tue duduk beriya tgk tv sama-sama dgn sepupu-sepupunya .. kalau berjumpa = main, gaduh, baik balik .. main , gaduh lagi .. ha..ha..ha... mmg cam gitu la budak2 kalau dah berjumpa peluk.. rabu nie aku plan nak apply cuti coz nak spend masa dgn MIL yg turun ke sini pulak .. mana taknya .. cuti aku ada lagi 37 hari .. besttttttt kan .. mmg aku kumpul utk spend masa dgn family love... itu ler kelebihan cuti sekolah .. coz my MIL, SIL, BIL adalah guru2 pendidik .. so best kalau cuti sekolah .. aku pun sama 2cuti gak .. Family is Precious love

7 comments:

~ana~ said...

best nya berkumpul ramai2..makan pun berselera je kan..

syanasaid said...

wah jadi gak ko msk meriah ek
bagus2..masak sdiri lg puas hati nk jamu org kan

mama_umar_maryam said...

bagus diana,happy jd tetamu umah korang :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

bestttt meriah ;-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

jadiiii ..msk sempoi2 jer ;-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

rezeki tetamu ;-)

ME said...

kalau ada button like mmg me nak like ur entry title .. 'family is precious' .. me sgt2 setuju ....