Thursday, June 14, 2012

Favourites ;-)

senyumkenyit awal-awal pagi dah terliur dgn capati terbaik yg aku pernah makan masa otw balik dari Pinang bulan lepas .. saper pernah try .. kedai nie betul-betul berada kat tepi jalan jer .. area Kampar, Perak .. nama kedai tue aku tak igt sgt .. kedai biasa jer .. menu utama dia capati .. kuah boleh pilih apa2 jenis yg korang nak .. bila sampai tue ..waaalaaaahhhhh .. lembut, wangi, gebu .. mmg terbaikkk dari ladang tepuktangan .. salah satu menu utk diet pun iye .. kalau lps habis gym tue .. mmg kena makan.. utk ganti balik apa yg korang dah burn .. so pilihan terbaik .. capati my favourites .. kalau petang tue dah makan capati .. makanya malam tue just makan epal hijau & buat air panas jer ihikhik oh yer .. aku nak bgtau korang ..esok aku mula sesi latihan utk Program Biggest Loser kt opis .. aku & Kak Norli (ofismates) terpilih sebagai peserta program ..trainer aku nama Aminah (perempuan) ... first time train dgn trainer perempuan ... oklah tue .. sebab my current trainer Abu last bulan nie jer ..hu..hu..hu .. nangih

arrow dlm otak aku ..diet .. kurus ..slim.. diet .. gym .. kurus ..gigil

4 comments:

lia said...

syok tgk ko workout D.... aku nk tunggu abes pantang, nk try wat apa terdaya, InsyaAllah...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

yakin boleh ;-)

fini zaini said...

fuyyoo..msuk bigest loser..ehehhehe

mrs shaifull said...

dapnya capati, nyum nyum nyum :) lama x jenguk diana kt sini :) apa khabar?