Friday, June 15, 2012

~ Pampers Murah ~

Sila Jenguk Lampin Murah FB

senyumkenyit .. yeayyy dah sampai dah semalam ..... sejak dah takder maid ni .. aku dah menyimpan semua Cloth Diaper Aidil .. insyaallah lepas nie nak bagi Baby SIL yg coming soon nie guna cloth diaper tue .. mmg jimat guna CD nih peace .. tp sejak htr Aidil ke nursery .. daycare mtk guna pampers .. so aku kembali membeli pampers balik .. misi nak toilet train Aidil manjang asyik failed jer ..hu..hu..hu...penat... aku beli pampers murah atas nie from kawan sekolah rendah dulu .. dia buat bizness jual pampers murah senyum.. ada mcm2 jenis .. pet-pet pun ada .. member aku nie siap hantar ke opis lagie .. mmg ada buat delivery servis ... lps dpt info dia jual pampers murah tue .. aku roger dia dan try beli 2 pek besar terus .. brand Mammypoko Maman & Maman Huggies Dry .. dua nie cuma RM76 jer .. setiap satu ada 80 pcs .. setiap hari bekalan 5 keping ke nursery .. itu pun kadang2 ada lebih 2 keping lagi bila balik ambil Aidil sengihnampakgigi.. time jalan mmg Aidil guna pampers jenis pull-up pants Mamypoko .. sebab senang nak tukar kat baby room semua tue .. so pampers yg murah nie .. boleh selalu tukar time kt daycare & kt rumah .. belasah jer tukar ikut suka .. jgn korang bior berjam laks .. rajin2 tukar yer ibuk-ibuk sekalian menari... pada sesiapa yg berminat nak beli pampers murah nie .. korang boleh contact member sekolah ku itu encem

16 comments:

syariza09 said...

dpt pampers murah dpt jimat sikit

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

utk guna time kt rumah & daycare jer ;-)

fini zaini said...

terbaikkkkkkkk....nk order nnti..ahakss..cr murah je daipers nih..letak di bontot aje..eheheh

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

pampers murah nie ok ..kena rajin tukar2 ler jgn biar berjam2 lama .. kalau rajin tukar ok jer ;-)

mama_umar_maryam said...

wahh mane dpt stok murah nih, mamypoko plak tu,heheh, kitorg pon gune maypoko pant yg murah tu jer pack kuning tu, ok je,hehehe

syanasaid said...

tq diana info ni
laju2 aku usha FB

lia said...

menarik nih... bley kumpul mklumat siap2

Jun said...

salam ziarah...seronok baca kisah ibu2 muda. Zaman ini sudah lama kak Jun tinggalkan..."

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aidil hr biasa guna pet2 .. jalan2 jer guna mm pants .. usha ler yer

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ok jer .. sila2

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nie lampin bajet namanya ;-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

salam perkenalannn ;-)

Anonymous said...

Brminat la... Mcm ne nak order..

Puan NK said...

MENARIK! kawan u masih jual lagi ke? location kat ne?

Puan NK said...

MENARIK! kawan u masih jual lagi ke? location kat ne?

Anonymous said...

macam mana cara nk dapatkan pampers murah ni