Thursday, July 5, 2012

Istana Siapa ?

rindu x der idea nak updates apa .. mood agak ke laut la hari nie .. busy dgn mcm2 benda .. kalau lah ada super tenaga tambahan kan gigil... so entry hari nie saja nak up satu gmbr rumah masa aku teman hubby ke JB bulan lepas .. kalau sape tau .. rumah nie dkt dgn kawasan sekolah, Pejabat Pendidikan sume tu .. memang ada satu jer rumah yg besar kt situ .. gila besar kan .. .. aku sanggup berenti tepi jalan semata-mata nak amik gambar ... design dia ala2 klasik rumah lama + campuran moden sket .. ... masa aku berenti tengok ... rumh tu tgh dlm renovation .. mmg besar tak hengat .. dah macam istana kan hah .. sapalah gerangan empunya tu kan ... mcm ada lift jer dalam rumah tue ..jenuh gak kalau nak naik tangga bagai .. aku gerun umh beso2 nieh .. membayangkan time nak mengemas tue .. fuhhhh penat

6 comments:

AdanyaKauUntukku said...

ila tak bayangkan nak mengemas tu Diana
tapi
membayangkan dah tua nanti..anak-anak tinggal ngan kite tak?

ke nanti kite tinggal sorang2..

tu pasai tak moh carik rumah besor2..biarlah cukup anak beranak.......

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

betul2 ..betul..nanti tinggal kita jer .. kita ni penakut pun iye ;-)

nifalnin... said...

besauuuuuuuuuuuuuuuu nye umah
tp cantik.. tp serammmmmm...

aku rasa umah tu mesti dia buatkan utk anak2 dia
setiap tingkat utk sorang anak
tiap2 level ade dapur masing2
best2 dpt umah mcm tu...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

itu ler .. aku suka design dia tue .. mcm klasik tradisional gitew ;-)

mama_umar_maryam said...

ataupun dh tuka jd guesthouse? hehehe

~ana~ said...

mmg lawo...