Wednesday, July 4, 2012

Tree Steak House Sg. Buloh

Lot 3028, Kg Paya Jaras Tengah
Laluan Besar, 47000 Sungai Buloh
Selangor, Darul Ehsan

lapar sila jamu mata pepagi nieh ... ada satu weekend tu kami singah makan kt sini > Tree Steak House Sg. Buloh .. dekat jer dgn rumah kami .. selalu lalu memanjang penuh org dlm tue .. patut la asyik penuh dgn orang .. pernah masuk JJCM rupanya senyumkenyit.. bila sampai masuk dlm tue kena tunggu kejap nak cari seat .. al-maklum ..weekend kan .. tgk menu mcm2 ada .. nak order menu selain western pun ada .. harga pulak memang berbaloi-baloi .. average menu harga bawah RM30 sengihnampakgigi.. menu malam tue > tak order beriya ... kami order mushroom sup, BBQ chicken chop aku share dgn adam & aidil (gravy dia mcm lebih sos cili ler pulak .. kesian adam kepedasan ..better utk budak2 next time order chicken chop yg brown sos ler penat) .. hubby pulak amik lamb & steak set combination .. total bil malam tu dalam RM50 lebih jer .. satu jer komen aku ... restoran dia nie betul2 tepi jalan .. kalau nak parking kete kena masuk ke dalam .. parking kat tepi2 rumah org tue .. memang mencabar sket ler garupale... Review kami = western food yg sedap & murah ..boleh mai lagi next time tepuktangan

9 comments:

sHIdA said...

yupsss...kiter pun pernah pegi kat steak house nie...mase tuh pegnant anak yg ke-3 tuh....ngidam nk mkn steak plak....kira ok jugak laaa...tmpat parking ketenyer mmg terhad....

mama tisya said...

kalo murah & dkt ngan umh sure senang nk pegi

Kancilbiru said...

alamak...sedapnyaa....

mama_umar_maryam said...

slalulah nnt mkn kt situ korang ;)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

jenuh nak parking kan

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

parking jer susah sket eryn .. harga mmg ok ;-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

heh.heh .. tgk ocassion gak zet ;-)

Mummy Iswatie said...

mcm best jer...dah la tgh posa nih

Ummi Sufiyan said...

dari semalam dok mencari western smpai tersesat ke Sec Recipe.. hmmm.. mlm ni nk menjengah.. mncari tmpat yg agk dekat (even lebih sejam jgk dri umah ni..) x puas ati slagi x dpt.. huhu..

http://aisasalwani.blogspot.com