Friday, July 13, 2012

Meeting Department

senyumkenyit gigih hari nie bangun awal pkl 5.30 pagi .. prepare egg sandwich utk meeting department .. selalu tu kalau meeting department kami beli jer b.fast dari kafe ofis sengihnampakgigi .. my dept. semuanya ada 8 orang staf jer .. x ramai .. tapi hari ni kafe ofis tutup sebab ada program team building .. makanya me & kak norli decide buat home made breakfast yg simple2 jer utk meeting pagi nie .. kak norli buat tuna sandwich .. .. aku buat egg sandwich ... so nanti kami tinggal bancuh air panas jer .. lps meeting pagi nie .. petang nanti sambung dgn aktiviti 5S & gotong-royong dept kami pulak peace .. have a great weekend to alls kenyit

1 comment:

zailamohamad said...

rajin..tapi baik macam tu kan..puas hati takyah nak bersesak2 dekat kedai kuih