Thursday, July 12, 2012

New Personal Trainer

penatmemperkenalkan my new personal trainer .. panggil dia Akeem ... amik kau .. tgk badan & lengan pun dah seram .. minggu ni jer dah 2 sesi training dgn dia .. dia lagi kejam dari kevin .. triple-double kejam dari Abu nangih .. korang bayangkan .. kalau dgn abu dulu aku cuma kena buat 3 set setiap rutin, 15 repeats jer ... amik kau dgn akeem nie setiap rutin kena 4 set .. setiap satu set tue kena buat 25-35 repeats gigitjari...time workout tue aku rasa dah tercungap-cungap carik napas .. dia boleh relek jer monitor suruh aku habiskan smp ke akhirnya every rutin .. mmg takder belas kasihan .. aku dah bukan takat lap peluh .. rasa nak lap air mata sekali pun iye .. huwaaaaaaaa penat.. esok harinya lps first sesi tue .. kaki aku sakit giler ..nak angkat kaki rasa berat giler .. especially time naik tangga .. memang nangis dalam hati jer gigil... masuk hari sesi ke dua training .. aku igt akeem nie baik hati .. suruh rest ker ... bg workout yg ringan2 ker bila aku bgtau dia yg kaki aku sakit giler ... tak der .. lupakan jelah .. dia suruh jugak aku dtg gym workout ... 2 jam jugak aku dikerjakan dlm gym tue semalam ...huk..huk..hukk takbole petang nie first time sesi boxing +kickboxing dgn dia .. tak tau apa yg akan jadi hah

2 comments:

lia said...

seram... seram....

tp aku nak tunggu ko update ko da fit, masa tu mesti ko rasa hepi sampai nk pelok2 dia ha3

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nak menunggu masa fit tue siksa liqa ..huwaaaaaqa