Wednesday, July 11, 2012

Meeting@Le Meridien, KL

love seharian semalam tuan rumah meeting di Le Meridien Hotel, KL .. as usual tiap2 tahun mesti ada event nie yg dianjurkan pihak publisher .. yg bagusnya tahun nie ada speaker jemputan dari US .. topik2 yg dibincangkan more to Librarianship .. dan kali nie UiTM terima one of the awards dari publisher tepuktangan .. kali terakhir kami menang award ni masa tahun 2009 .. ini menunjukkan pengguna2 semakin bijak menggunakan sumber2 rujukan pangkalan data yg sahih .. tak der ler asyik amik artikel rujukan dari google scholar or yahoo jer kan menari .. kalau dah meeting kat hotel grand2 nieh ... jgn cakap la .. menu2 dia mmg terbaikkkk .... time lunch lagi la .. memang mengoda jiwa raga .. this time kebanyakannya menunya bertemakan western food & dessert yg pelbagai ... kena makan secara berhemah yer puan-puan senyumkenyit... as usual aku mulakan dgn buah-buahan dulu .. lps mkn buah, amik pasta, salad & sup .. lepas tue dah tak boleh masuk dah menu2 lain ... selamat diet ku senyumkenyit

3 comments:

sharina niza said...

best sbb ada makan2
hehee

LiYa HaNiF :: said...

salam kenal... ^_^

azana said...

dapat pergi yea.. best tu... my boss pun kata speaker kali ni bawak interesting topic... access dunia function lepas raya, diana dah dijemput???