Wednesday, August 8, 2012

Best Bestday Presents Ever ;-)


?????? LV, Gucci, COACH, Channel ??????












*********

















*********





















*********






















*********

















*********














*********













*********



























*********









sengihnampakgigi Ok habis dah main scroll2 sengihnampakgigi


celebrateAlhamdulillah .. Best Bestday Presents Ever ... aku terima khabar gembira as my 31st Bestday present today .. tekadkan hati .. kuatkan semangat... cubaan yang ketiga tanpa putus asa ..... subhanallah .... keberkatan Ramadhan .. banyak good news dan rezeki yg dikurniakan Allah pada diri ini di bulan yg penuh rahmat ini .. syukur sangat2 peluk .. sebenarnya mcm2 perasaan menyelubungi diri sekarang nie .. memikirkan episod & fasa baru yang bakal dihadapi kelak .. mampukah .. bolehkah rindu ..tapi bila pikir balik .. aku kena think positive & kuatkan semangat .. dengan tawaran biasiswa staf nie .. makanya aku akan bercuti dari kerja selama setahun utk fokus dgn my study babai.. cuma tak pasti exact date mula study sebab aku tak apply kemasukan ke program master ni lagi peace .. masa lepas baca surat tawaran nie .. malam tu terus call my mom .. dia pun sama2 heppi + sebak ... sebab dia tau .. betapa aku nak sgt2 sambung belajar dengan biasiwa nie + nak sgt2 baby gegurl malu > oppsssiieee... terbabas ke situ pulak ihikhik terima kasih sekali lagi pada semua atas doa & wishes korang (blog, FB, sms, etc) ... terharu dgn doa2 & ucapan Bestday yg diterima peluk

~ Syukur Alhamdulillah ~

13 comments:

ME said...

Happy Birthday Diana .. & congratulations ..

Aini said...

Congratssss dear and Happy Birthday too!!! It's definitely the best birthday gift, ever!!!

~ana~ said...

tahniah kak...jom sama2 berjuang...:)

fildza's said...

tahniah yer... kt pun br jer apply master... harap2 dapat la uhuhuhu.. n hepi bestday to you.. may Allah bless you

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Thanks ;-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Thanks ami ;-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

jomm..sama2 .. cuma tarikh mula belajar tak sure bila ..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aminn fiza ..mana tau rezeki fiza plk lps ni ;-)

fini zaini said...

hepi befday & tahniah diana..akhirnya, usaha selama ini berbaloi..inilah keberkatan ramdhan...

Ami said...

rasa dah wish kat fb,takpe wish sini pulak.happy belated birthday,selamat study semula diana :) semoga dipermudahkan insyaAllah

Anonymous said...

Congratulations and Happy Birthday my dear Diana...
muga dipanjangkan umur, dilimpahkan rezeki dan diberkati ALLAH sentiasa buat Diana dan keluarga.. aminn..

luv alwis frm MTW

watyz said...

tahniah kak!! x tergambar gembiranye dpt berita tu kan. n Happy belated Birthday to u... :)

Chempaka Aurora said...

mungkin chem dah terlewat sikit..tapi still nak wish congrats to you Diana..akhirnya impian jadi kenyataan....aja-aja fightingggg!!