Thursday, August 9, 2012

"Adam Mukhriz" ;-P

love Pic with "Adam Mukhriz" Drama Adam & Hawa yg bakal ditayangkan di Astro love he..he..he.. kisahnya Sabtu lepas AA dan FC Aronators organize Majlis Berbuka Puasa & meraikan anak2 di RACTAR, Subang .. company hubby dilantik as katerer for this event .. aku jadi tukang teman hubby & tukang sibuk jer ihikhik .. bila majlis dah nak habis .. AA suruh boss hubby and all the katerer staff tunggu ajak tangkap gambar sama-sama sengihnampakgigi .. kagum tak .. masa majlis berlangsung nie aku tak ler beriya2 sama2 dgn Fans2 AA tu .. dah hubby busy keje .. aku lebih utamakan jaga adam & aidil yg lari sana sini main playground semua .. itu yg muka aku berpeluh2 kurang semengah tue malu .. aku jadi mcm pemerhati jer sepanjang majlis berlangsung sengihnampakgigi.. AA dgn wife dia mmg sgt2 sporting sepanjang majlis tue .. majlis bermula dgn solat berjemaah, berbuka puasa, sesi bergambar, penyerahan sumbangan duit raya, sumbangan barang2 keperluan, persembahan anak2 yatim RACTAR dan surprise celebrate aniv. wed AA & wifenya ... apa yg aku perhatikan mmg AA & wife lebih utamakan anak2 yatim kt situ dari fans2 AA senyumkenyit.. masa sesi bergambar pun anak2 RACTAR tu diberi peluang terlebih dahulu utk bergambar .. bila dah habis sesi dgn anak2 RACTAR tu semua barulah diberi peluang pada fans2 Aaronators pulak utk bergambar ... sebab tujuan utamanya pun memang nak meraikan anak2 yatim kat situ .. habis majlis dekat2 pkl 11 lebih malam .. AA nie siap kemas angkat kerusi, meja susun masuk dalam dewan makan ..pastikan tempat semua dah kemas teratur .. aku igt AA nie nak balik blah terus gitu jer bila dah habis program .. kagum lak tgk artis yg sgt2 humble dan very down to earth mcm gini tepuktangan

Boss hubby, Mr. AA, hubby & Aidil

8 comments:

nifalnin... said...

aduhhhh...

bulan2 pose tgk abg aaron ajis... hukhukhuk... sedih haku.. dah la bdn ketul2...

SyaNa said...

wah wah..ni kalo erryn yg jmp ni mau x tido malam dia
hahaa

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

jumpa live lagi nebes ;-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

eryn fans Adi Putra rasanyer ;-)

watyz said...

ishkk.. humble nye dia kan.. manyak syiok la dpt jumpa AA tu..

psssttt...tido malam mimpi dia x?? hehhehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

mmg AA nie sgt2 humble..wife dia pun sama .. mmg sepadan .. hu.hu.hu.. tak masuk pun dlm mimpi ..he..he ;-)

mama_umar_maryam said...

bagus AA & wife..patut cntohi..xberlagak diva pon..

-Sharleenz- said...

walllaaaa dapat jumpa abg AA live ar... ;-))