Wednesday, August 1, 2012

Smile ;-)

menari yeayyyy..yeayyyyy.. yeayyyyy.... berat terkini pagi tadi = 66.8KG ... bukan berat sebab sakit or demam yer .. dua tiga kali aku repeat naik timbang nak tgk betul ker bacaan nie hah ... mana taknya bulan pose nie aku memang kena bercuti sesenang hati dari gym diari dengan mr. trainer = terlepas deraan dan siksaan .. weeehuuu sengihnampakgigi .... bulan pose nie pun nursery adam aidil tutup awal ... x boleh ambik dorg lambat ... paling lewat pkl 6.30ptg ... takbole .. starts dari awal Ramadhan memang kena double usaha la .. dah ler x bersenam menghilangkan lemak2 tepu nieh... gigih kena kontrol napsu makan segala .. mkn nasi sejemput satu genggam jer time sahur penat.. memang berbaloi-baloi hasilnya ... dah la tahun nie aku mmg tekad + nekad tak mau tempah baju kat tailor yg biasa tue .. raya nie beli baju ready made jer sebab dah boleh muat baju kurung ready made Size M menari .. heppi bangat rasa nak senyum smp ke telinga peace

7 comments:

sHIdA said...

swonok.....swonok.....hehehehe....

fini zaini said...

wahhh..terbaikkkkk!!!! tp kuat betul nafsu ko yek..larat xmkn nasik..huhuhu

lia said...

perghhhhhh aku tumpang hepi utk ko, D...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

smile ;-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

makan nasi sekali jer .. time sahur kena makan sket ..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

amin..amin... tekadd nieh ;-)

watyz said...

chaiyok kak chaiyok!!!