Tuesday, July 31, 2012

Virus ;-P

love aku pun turut terjebak sama .. sudah dijangkiti virus PopLook love ..
~ aishhh virus.virus. Please go away ~

13 comments:

mama tisya said...

sila tayang isinye..nk tgk..rmi dh dijangkiti tp aku blum lg..manjang out of stock

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku beli tops blaus biasa jer .. nak beli dress2 tuan punya diri ni dah la rendah ..heh..heh

watyz said...
This comment has been removed by the author.
Dayana Idris said...

wah akak pun dah terjebak...hihihi...tahniah...hihihi...kalau akak ada masa, singgah la kat kedai saya...Arayna Suitcase. just klik kat icon baju top right side of my blog. thanks akak:)) n tahniah dpt APC:))

lia said...

biler nak tayang tuan blog ber'poplook' ni?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nak pakai time raya ... buleh ;-P

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

TQ .. baju Dayanan lagi super gojessss designer tuuuu ;-)

mama_umar_maryam said...

tahniah3..welkam welkam.hahaha

Dayana Idris said...

waa...laju je akak dah like my page..tq kak..insya Allah, saya keluarkan clothing line sendiri sikit2....nak buat besar-besaran, modal xcukup lg..hihi:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku x beli dress pun zet..mcm x sesuwei jer nak pakai .. beli tops jer ;-)

Ren Din said...

Virus yang bahaya. Maka saya elakkan dari klik link itu, takut virus berjangkit =P

~ana~ said...

ish..sgt bahaya la virus ni..merebak ke serata tempat..:)

Nad @ MamaZN said...

wah, arini jek 3 org saya tgk citer pasal poppy ;)
hati2 nnt ketagih! =p


salam kenal!
nak follow blog ni tp takde button follow huhu! ;)