Tuesday, September 18, 2012

Makeover 2nd bedroom ;-)

love hasil tangan hubby .. gigih dari pagi kemas bilik kedua yg dah lama x der org tido dlm tue ... ,asa maid dah takder kami pindahkan katil bujang masuk ke bilik nie .. bilik maid dah bertukar jadi bilik baju.. 2nd room nie siap attach dgn toilet bilik baju sebelah .. lepas tu lama bilik nie terbiar tak berpenghuni .. kalau ada tetamu dtg rumah barulah ada org guna ... mana taknya .. dah ler 2nd bilik tue x berlampu .. lampu bilik lama dah terbakar .. semalam masa mengemas terus hubby tukar guna lampu yg dibeli from IKEA .. lepas siap pasang lampu .. hubby tampal wall sticker yg dah lama beli ihikhik .. tukar bedsheet baru .. starts malam tadi dua2 hero tue rasmi tido bilik yg dimake over .. elok jer sampai pagi dorg lena ... starts from malam tadi kami berdua nak ajar dorg berdua tido sendiri .. sebelum nie dorg tido satu bilik dgn kami guna tilam single jer .. now dah alih ke bilik besar katil queen .. maulah dorg heppi sakan senyumkenyit .. mana taknya jenuh la sebelum dorg berdua betul2 tido dengan main bergusti2 .. terjun seberang tilam .. main lompat2 katil siap gelak2 sakan berdua... aishhhh sabojelah aku menari

senyum gambar subuh tadi senyum

8 comments:

AdanyaKauUntukku said...

hamboiiii........tantiknya
ila ntah bila nak buat cam ni

lia said...

Best la korg tido berdua smula... Ehhh princes ke lps ni he3

mama_umar_maryam said...

nice deco!! mulelah mikir bile nk stat kemas bilik utk anak2 nih, huhu

Afne said...

nice color la diana :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

sile ..sile .. jom makehover ;-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

misi aku lps habis master nieh ..ha..ha..ha...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

adjust perabot, tukar lampu & letak wall sticker .. hubby aku buat sorg jer ...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kaler tu sesuwei utk geirl jer aku rasa ..ha..ha..ha.. tp boleh jer masuk hero2 ku ;-)