Friday, September 21, 2012






nangih Salam  Hari Jumaat semua .... perut penuh dengan rerama ..dup dap..dup dap... nebesssss... dah lama tak jumpa doc. gigi ... nie pun kena paksa serah diri sebab masa buat medical check-up kena check semua dari bab check urin, darah dan cek gigi semua  .. so bila doc gigi check dia suruh dtg balik set appointment ... huwaaaa.... confirm kena sebab gigi geraham belah kanan yg tampal lama dulu tue dah pecah sket .. masa preggy aidil tue tetiba pecah .. kalau makan apa pun mmg terasa sakit ... rasanya dtg pagi nie kena tampal balik ... ngeri & ngilu time doc. drill tue yg aku  malassss ...huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nangih....

menariupdates 10.30am : heppi dah .. gigi lama dah siap doc. tampal ... 6 bulan balik kena dtg cek gigi balik ... boleh makan dengan selesanya lepas nie ;-)



4 comments:

lia said...

Pas pantang ni aku kena operate gg huwaaaa

mama_umar_maryam said...

baru pegi cuci gigi aritu..adoyaii..nebesnyer lah jmpe dentist, dgrlah die bebel2 psl gigi sumer,heheh

~yaya~ said...

Jumpa dentist adalah perkara yg paling scary utk sy! Hehe.

Liza said...

Owh, Liza pun takuut., Sebab gigi makin tak elok, tu yg takut. Takut dia kata nak cabut... huhu..