Tuesday, September 25, 2012

senyumkenyit Share kisah as student sket ...  student lain buat master 4 semester .. aku yg dpt biasiswa ni kena habiskan master dgn  3 semester (18 bulan) sahaja ... so mula next sem mmg ada 4 subjek yg perlu diambik blur... semester ni kelas aku setiap hari Rabu & Khamis jer  ... Rabu belah pagi .. Khamis full satu hari smp ke petang .. ada masa kelas  kami kena combine dgn student Master yg part-timer .. makanya kelas mula petang smp la ke pkl 10mlm .. kelas aku yg Master full time ada 8 org jer ... he..he..he.. mmg sikit kan .. kalau ada below 6 org = kami x boleh form satu group .. kena campur dgn budak2 part-time .. nasib baik la ... share psl bab dressing ke kelas pulak ... ni satu cth outfit aku ke kelas .. tops from poplook & jeans jer ..sempoi giler .. aku tgk student degree kat fakulti aku tue dressing mcm artis@celebrity pun ade .... al-maklum student fak. mass comm .. mmg sakan dorg bergaya   peace .. ada masa tue pening jugak pikir nak pakai apa ke kelas ... selalu ke ofis mmg pakai baju formal baju kurung kan .. lagi satu penting sgt as student nie  memakai baju yg selesa dan mudah nak bergerak ke sana sini .. time kelas aku mmg meredah naik tangga, turun naik bas semua ... lupakan jelah nak pakai kasut jenis heels semua tue yer  ihikhik

6 comments:

~ain said...

lepas ni boleh jadi lecturer!!! best nyaaaaaaaaaaa....

azlina majid said...

All the best dear.. ttiba nak belajar jugak

~ana~ said...

setuju yg part selesa berpakaian tu...:)

SyaNa said...

belajar rajin2 ek jiran

mama_umar_maryam said...

xper diana,iAllah blh tu buat 18 bulan :)..zt nipon kdg g keje pon sempoii je,kalau xde kelaslah,hahah

Mummy Iswatie said...

insyallah boleh tuh diana..akak dulu setahun jer buat master....