Monday, September 24, 2012

Weekend ;-)

senyumkenyit .. hari ahad lepas hubby mmg busy dgn keje.. ahad semalam pun dia ada event kat area Gombak .. aku cam biasa la .. kt rumah lepak2 dgn hero-hero .. time ni la nak kemas rumah  bagai .. tgh tido lps lunch tu . .. tiba2 hubby call .. ada org nak  dtg rumah pasang emergency light 2 unit dan fully servis air-cond bilik .. area rumah aku nie kalau sebulan-dua  rajin benor blackout .. jiran sebelah rumh mmg dah pasang emergency light kt rumh dia awal-awal lagi .. so jiran sebelah rumh panggil member dia yg sama tue .. dtg psg emergency light kt rumah kami plk ... kami pun pikir dah la ada budak2 kecik kt rumah .. memang pentingnya ada emergency light kat rumah especially kalau berlakunya blackout ... tak la jenuh time tue baru mengagau nak mencari lilin, torchlight ... fuhhh  penat

3 comments:

nifalnin... said...

senang kan dah pasang emergency light nih...
klu x jenuh jugak weh
tp emergency light ni thn kejap je pun
kena ade back up lain jugak tau

untung la org tu sambung study
cuti bergaji plak tu... leh santai2...


huaaaaaaaaaaaa... jeles haku... hahhahahaahha
babe, tahun ni ade conference lg tau.. kat bayview jugak.. organized by unimap... hiks...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

tau dpt email psl seminar tue .. kalau staf cuti belajar pegi kursus/seminar kena bayar sendiri .. aku tak pegi seminar tu ...

zailamohamad said...

pernah haritu blackout kat rumah, memang mati kutu r takleh nak buat apa..anak2 sibuk dk tanya kenapa TV xleh buka, kenapa kipas mati..penat nak menjawab..huhu