Wednesday, October 17, 2012

Outerwear@RM 15 ;-)

senyumkenyit Blazer / Jacket baru ... dah lama aku asyik dok cuci mata jacket yg ada kt poplook tue .. ..namun begitu hanya mampu memendam  hajat tue dulu ... Kebetulan masa Isnin lepas  bertemu jodoh dgn jacket kat atas tue depan mata  ... lagi puas hati sebab dpt cuba try pakai ... puas hati rembat terus  ... yipieeeeeee ...  boleh mix-match dgn seluar time pegi kelas nanti love ... Kalau aku reveal harga jacket kat atas ni sure ada yg tak percaya blur... betul nie.. aku tak tipu korang .... kalau nak tau harga sebenar jacket nie ..korang tgk kat tajuk entry aku tue ... haaa.... sekarang percaya ker takkkk ????? sengihnampakgigi

7 comments:

Afne said...

beli kt mana? murahnyaaaaaaaaaa

~ana~ said...

beli kat mana tu kak..murah siutttt....

aZeeMaH said...

belian bijak!

shima said...

MURAHHHnya...beli manaaa

mama_umar_maryam said...

eh,dah mcm nk same dgn poplook tp rm15 je??arghh stress

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

baju bundle jer .. tp kualiti kain ok selesa .. siap ada tulis kt label > from Japan

fini zaini said...

slalu ikut husben pi bli baju bundle..tp biasa nye susah jmpa utk pmpuan klu ade pn bkn size aku...kdg mmg berkuality sbb ade bundle yg high grade nih...