Monday, October 22, 2012

Weekend ;-)



Hari Sabtu tu .. mcm biasa .. aktiviti mengemas rumah .. barulah berkesempatan mengemas rak drawer plastik yg berisi dgn baju2 lama maid kami dulu ... adalah dalam 2-3 plastik besar ... bolehlah aku guna drawer2 plastik tu isi baju2 adam & tudung2 aku ... lagi berfaedah kan ... dari hari sabtu call, msg daily maid yg selalu kami panggil tu .. igt sebab nak raya khamis nie ..nak panggil dia dtg rumah kemas.. cuci kipas, tingkap semua tue... sudahnya .. msg, call tak dapat .. tak dapat dikesan hilang mana tah si Husnia nieh .. kesudahannya .. hubby vacuum, mop rumah semua . aku plk take over cuci toilet, kemas susun-atur dan lap  barang2 dlm kitchen kabinet semua .. hu..hu..hu.. sabojelah ;-(

.

ps: jacket /blazer bawah tue aku beli kat bundle area rumah aku ... aku baik dgn owner dia ..so mmg dia akan roger aku kalau ada blazer ladies yg sampai ... aku tak kisah ..baju bundle pun aku layan gak ;-)

2 comments:

~ana~ said...

sian kat korang x pasal2 nak kena buat house chores tu...tp xpelakan..sekali sekala..:)

Liza said...

Sekali sekala berhempas pulas kemas rumah :) Ckp pasal maid, liza pun tgh pening kepala pk pasal maid ni. Hrp2 dpt la sblm 2013..